A minőség záloga: 5 év garancia

 

Ha végigtekintesz velünk a hazai irodaszék-piacon, hamar fel fogod fedezni, hogy sem az Emagra székek kategóriájában, sem felette nem nagyon találni 5 év garanciával rendelkező székeket. Az ilyen hosszú garanciaidő ritka, mint a fehér holló, pedig jár neked!

5 év garancia rengeteg idő, ami alatt számos fontos esemény, üzleti siker, boldog pillanat és meglepetés vár rád. Ilyen hosszú idő alatt könnyen lehet, hogy autót, lakást cserélsz, rengeteg új tudással gyarapodsz, számtalan új embert ismersz meg, elfogyasztasz átlagosan 417 kg zöldséget és megiszol több, mint 4500 liter vizet.

 

Megérdemled, hogy ezen az úton egy minőségi szék kísérjen el!

Miért?

Mert egy igazán jó irodai szék segít abban, hogy hatékonyan végezhesd a napi teendőidet. Szinte észrevétlenül kell a leghatékonyabb segítődnek lennie.

Mert egy valóban jó szék megőrzi az egészségedet is, megengedi a gerincednek az aktív mozgás segítségével, hogy ne szenvedjen porckopást és törzsizmaid se gyengüljenek el. Az efféle gondoskodásért tested évtizedek múlva lesz hálás, amikor nem csak az egészségügyi beavatkozásokat és azok költségeit, de magát a fájdalmat is elkerülheted. (Az Emagra székek szinkron mechanikájáról ide kattintva olvashatsz bővebben.)

Mert egy szék, amire 5 év garancia van, rengeteg terhet levesz a válladról: nem csak költséghatékony (hiszen éves bontásban jóval takarékosabb, mint újra meg újra "olcsó" széket venni), de időt is spórol neked: nem kell új székek után keresgélned, emellett a szervizeléssel sem kell bajlódnod.

 

Professzionális szervizháttér,

hogy az 5 év garancia ne csak mese legyen

 

 

Nem csak azért forgalmazzuk az Emagra székeket, mert hiszünk az egészséges és minőségi ülőmunkában, hanem mert cégünk 26 éve garantál Budapesten és vonzáskörzetében professzionális szervizszolgáltatásokat.

Ez a záloga annak, hogy ha ma megveszed valamelyik modern Emagra széket, akkor arra 5 év múlva is teljes körû szervizszolgáltatásokat tudunk adni.

Szerviz és karbantartás egész székflottákra?

Igen! Azokra is gondoltunk, akik munkatársaik, beosztottjaik számára választanak komfortos és egészséges megoldást az ülésre, de fontos számukra, hogy mindezt hatékony és megbízható eszközökkel tegyék. Ha nagyobb Emagra-flottát tervezel beszerezni, átalánydíjas szervizszolgáltatást is rendelhetsz hozzá, melynek keretében a rendszeres, negyedéves ellenőrzés mellett kedvezményes alkatrész-árakat és hiba esetén azonnali szervizelést biztosítunk, kiszállással.

Mik a flottás karbantartás és a rendszeres ellenőrzés előnyei?

  • a rendszeres karbantartás segít a meghibásodás megelőzésében
  • nincs kiszállási költség
  • nincs javítási költség
  • az alkatrész árakból 20% automatikus kedvezmény
  • meghibásodás esetén csak a kedvezményes alkatrész ár kerül felszámításra
  • kis költség: 250 Ft + áfa/szék/negyedév

A flottás szerviz és karbantartás részleteiről ide kattintva olvashatsz részletesen.

Nagy Csaba, a székek doktora

 

 

A NIETSCH Kft. az Emagra székek kizárólagos hazai forgalmazója.

1138 BP, Szekszárdi utca 13.   |   06-1-272-0480   |   ugyfelszolgalat@nietschkft.hu