Emagra székek

minőségi megoldások hatékony munkavégzéshez

 

 

2017

újdonságai

> > >

   

Bemutatkozik a YOGA és a

talpig hálós X5M!

 

EMAGRA

YOGA X8

 

EMAGRA

NET X5M

Nincs megállás, az Emagra család 2017 elején két újabb modellel frissül, melyek csak arra várnak, hogy egyedibbé és egészségesebbé varázsolhassák irodádat. Továbbra is teljesen ingyenes helyszíni próbaszéket kérhetsz belőlük, és bemutatótermünkben is várunk egy próbára!

Hazánkban egyedülálló módon a két új modellre, ahogy a korábbiakra is teljes körű 5 éves garancia vonatkozik, amit Budapest legjobb székszervize biztosít!

 

Emagra-székcsaládunk legfrissebb tagja kecses és íves vonalakat kombinál a krómozott alkatrészek eleganciájával, olyan modern és stílusos hangulatot varázsolva irodádba, amilyenről mindig is álmodtál.

 

A legmodernebb munkatárs az irodában. A klasszikus szövetes ülőlapos X5 mellett egy különleges megoldást is kínálunk számodra: 2017 elejétől rendelhet teljesen hálós ülőfelülettel is az X5M-et!

   

RÉSZLETEK

 

RÉSZLETEK

         
         

 

EMAGRA

LOTUS X2

Töltsd meg élettel és dinamikával a legegyszerûbb feladatokat is. A LOTUS X2 kényelmes és hatékony társ lesz akár az irodádban, akár az otthonodban. 5 ülőlap és 8 hátlap színnel, és ezek kombinációival, fejtámasszal, karfákkal is rendelhető!

RÉSZLETEK

 
 

EMAGRA

TAO X4

Vagány hátlap-kialakításával az X4 a dinamikus energiákat csatornázza a benne ülőbe a maximális teljesítményért. A TAO X4 egészséges szinkron-mechanikával, választható fejtámlával és karfával, valamint széles színválasztékkal vár!

RÉSZLETEK

 
 

EMAGRA

ZEN X5

A ZEN X5 egyensúlyt hoz a te életedbe is. Hatékony megoldás produktív munkavégzéshez: a választható, állítható karfa és fejtámasz mellett 7 ülőlap és 8 hátlap szín kombinálható, így nem csak egészséges, de szép széket is hazavihetsz az X5 személyében.

RÉSZLETEK

 
 

EMAGRA

AVATAR X7

Ne érd be kevesebbel, válaszd a legjobb Emagra széket a legjobb teljesítményhez. Az Avatart állítható karfákkal, fejtámasszal, aluminium lábcsillaggal, valamint 8 ülőlap- és ugyanennyi hátlap-színben, valamint ezek kombinációiban rendelheted.

RÉSZLETEK

 

 

2017 termékújdonsága:

Emagra NET X5M

tetőtől talpig hálós megoldás!

 

 

Ha kíváncsi vagy rá, mitől lehet még jobb az X5-ös szék, nézd meg a hálós kivitelét, melynek nem csak háttámlája, de mélységben állítható ülőlapja is NET-es.

 

Széria-felszereltség az ergonomikus kialakítás, a gerinckímélő szinkron mechanika, az ülésmélység-állítás és a beépített deréktámasz.

 

 

Mint minden Emagra székre, az X5M-re is

5 év garancia jár!

 

 

RÉSZLETEK

Szemkápráztató színkollekcióó

Emagra székeinket változatos háló- és szövetszínekkel és ezek kombinációival kérheted, így minden környezetbe megtalálhatod a megfelelőt!

A hálók a legjobb minőségû NET-anyagból készülnek, évek múltán sem nyúlnak ki és feszességükből sem veszítenek, ennek ellenére minden alkalommal, amikor helyet foglalsz egy Emagra székben, tökéletesen kényelmes és rugalmas érzetet fognak adni. A hálós kialakítás népszerûségének másik oka a tartósság mellett a verhetetlen szellőzés, mely nyáron igen hasznos tulajdonság.

Az Emagra székek ülőlapjaihoz használt magas, G minőségosztályú szövetek kopásállósága kiváló, így ezek legalább olyan soká fognak szolgálni, mint a háttámla hálója. A szövetek varrása is európai precizitással történik, folyamatos minőség-ellenőrzés mellett.

Gondolkodj flottában!

Ideje nagyban gondolkodnod. Állítsd össze kiváló ár/érték arányú Emagra forgószékeinkből a legjobb csapatot, hogy na csak magadnak, de munkatársaidnak, beosztottjaidnak is még kényelmesebbé és produktívabbá tehesd a munkát.

Miért éri meg Emagra székflottában gondolkodnod?

  • mert minden széked kiváló minőségû lesz
  • mert mindenki igényeinek találhatsz megfelelő Emagra típust
  • mert az összes Emagra szék egészséges, szinkron mechanikás darab
  • mert kérhetsz hozzájuk átalánydíjas barbantartás és folyamatos állapot-felmérést
  • mert minden Emagra székre 5 év garancia vonatkozik

Nem kell megvárnod, amíg a különböző helyekről és időpontokban vásárold székeid meghibásodnak és folyamatos ügyintézést igényelnek, hiszen egy Emagra-flottával, melyet profi szervizünk tart karban, nem érhetnek meglepetések!

Nézd meg flottás szervizajánlatunkat ide kattintva!

 

A NIETSCH Kft. az Emagra székek kizárólagos hazai forgalmazója.

1138 BP, Szekszárdi utca 13.   |   06-1-272-0480   |   ugyfelszolgalat@nietschkft.hu