Emagra NET X5M

 

 

 

A legmodernebb munkatárs az irodában

A klasszikus szövetes ülőlapos X5 mellett egy különleges megoldást is kínálunk számodra: 2017 elejétől rendelhet teljesen hálós ülőfelülettel is az X5M-et! Amellett, hogy igazán ergonomikus, és gerinckímélő a kialakítása, nyáron tökéletes szellőzést biztosít, a háló pedig kényelmes, és sosem nyúlik ki: erre is vonatkozik az egyedülálló 5 év teljes körû garancia!

 

  A NET X5M EXTRÁI:

5 év teljes körû garancia. Ingyenes próbaszék saját irodádban, otthonodban. Egészséges szinkron mechanika. NET-hálós háttámla. Ergonómikus fejtámla. Állítható karfa.

 

A teljesen NET-hálós kialakításon kívül további extrák is csatlakoznak, a te kényelmedért. A fejtámla is hálós megoldással készül, ami nem csak kényelmesen tart, de illeszkedik a szék vagány és dinamikus külsejébe is. A karfák több dimenzióban állíthatóak, így tökéletesen az asztal magasságához és mélységéhez tudod kalibrálni. A fájdalommentes nyak és vállak záloga a jó karfa, erről sose feledkezz meg!

 

Harc a stroke ellen: ülésmélység-állítás

 

Minden NET X5M szék alapfelszereltségben tartalmazza az ülésmélység-állítást. Ez azért nagyon fontos, mert nem is gondolnád, hogy a nem megfelelő mélységû ülőlap, mely bevág térdhajlatban, vagy elszorítja a combok (és ezen át a lábak) keringését, mennyire veszélyes. Könnyen okozhat hosszabb távon keringési rendellenességeket, vagy a folyamatos ülőmunkától akár stroke-ot is. Kiemelt szempont legyen számodra székvásárláskor, hogy az ülőlap mélységét tökéletesen beállíthasd. Az X5M segíteni fog ebben!

 

 

Próbáld ki úgy, hogy nem kerül az idődbe!

 

Ingyenes próbaszék-szolgáltatásunkat azért hoztuk létre, hogy a lehető legkönnyebben hozd meg a legjobb döntést. A próbaszék-szolgáltatás nem kerül számodra semmibe, és nem jár semmilyen további kötelezettséggel sem.

 

  A NET X5M KEZDŐ ÁRA:

126.600 Ft

nettó 99.685 Ft

VÁSÁRLÁS

 

PRÓBASZÉK

Az X5M ára a felszereltségtől függően változhat, a vásárlás gombra kattintva pedig több összeállítás közül is választhatsz. Az oldalon található képek illusztrációk! A pontos szín- és csomagválasztást mindig körültekintéssel végezd el!

 

  KIVÁLÓ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY

 

Az X5M 5 éves garanciaidejére vetítve évente 16.424 Ft nettó költséget jelent, amiért cserébe egy kiváló és egészséges széket kapsz. Ilyen kedvező összegért cserébe keresve sem találhatsz jobb megoldást az ergonomikus ülésre. A garanciaidő alatt ráadásul semmilyen járulékos költséggel sem kell számolnod.

   

DINAMIKA MODERN KÜLSŐBEN

   

 

PRÓBÁLD KI KÉNYELMESEN

 
  

 

Egészséges szinkron mechanika.Szinkron mechanika az egészséges ülésért

 

Ha ismered az aktív ülés fogalmát, akkor tudod, hogy ez menthet meg a hátfájdalmaktól és a később jelentkező komolyabb gerincproblémáktól. Az Emagra szinkron mechanikái képesek garantálni az aktav ülést:

 • gerinced egyenletes terhelést kap

 • elkerülheted az egyenetlen, aszimmetrikus porckopást

 • megerősíti a gerincedet tartó törzsizomzatodat

 • serkent az egészséges ülésre és tartásra

 • segít elkerülni vagy kezelni a derékfájdalmakat

Próbáld ki a NET-et és ismerd meg az európai minőségü szinkron mechanikáját!

 

A szinkron mechanikákról részletesen is olvashatsz ide kattintva.

 

 

Ingyenes próbaszék saját irodádban, otthonodban.100% garancia: ingyenes székpróba

 

Ingyenes próbaszékünk igénylése számodra nem jár semmilyen költséggel és további kötelezettségeid sem lesznek. Egyetlen dolgod kipróbálni az Emagra székeket, és élvezni szolgáltatásunk előnyeit:

 • ingyenes

 • saját irodádban, otthonodban tesztelhetsz

 • akár több napig is próbálhatod a székeket

 • egyszerre több típust is meg tudsz vizsgálni

 • a székek szállításáról mi gondoskodunk, háztól házig

Akár magánszemélyek, akár cégek részére is tudunk próbaszéket biztosítani!

 

További részletekért kattints ide.

 

 

5 év teljes körû garancia.5 év garancia: a minőség záloga

 

Hogy ne csak egy kiváló széket és hosszú időre megbízható társat kínáljunk, csomagolunk mellé extrákat is, például 5 év garanciát, melyet bármilyen esetleges meghibásodás esetén beválthatsz. Miért jó ez neked?

 • nem kell aggódnod Emagra székeid miatt

 • 26 éve nyújtunk professzionális székszerviz-szolgáltatást

 • átalánydíjas és eseti karbantartást, ellenőrzést is kérhetsz, kiszállással

 • folyamatos alkatrész-utánpótlásról gondoskodunk

Ha érdekelnek további részletek akár a garanciaidőről, akár a flottás vagy egyedi karbantartásról, székszervizről, ide kattintva további részleteket olvashatsz.

 

A NIETSCH Kft. az Emagra székek kizárólagos hazai forgalmazója.

1138 BP, Szekszárdi utca 13.   |   06-1-272-0480   |   ugyfelszolgalat@nietschkft.hu